Τον Αύγουστο το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου

12:20 - 05/07/2021

Ένα φεστιβάλ που φέρει έντονα το άρωμα της 200ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα βραβεία του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

O κόσμος του σινεμά συναντήθηκε ξανά, ενάμιση χρόνο μετά, στις αίθουσες, στον φυσικό χώρο του Φεστιβάλ - Σε δέκα μέρες προβλήθηκαν 92 ταινίες στους εννέα θερινούς κινηματογράφους του Φεστιβάλ και 142 ταινίες online.

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Το «Μαγκαλούφ, πόλη-φάντασμα» κέρδισε το βραβείο «Χρυσό Αλέξανδρος» του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με 92 προβολές ταινιών σε θερινούς κινηματογράφους του Φεστιβάλ και 142 ταινίες online.

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Στην ταινία «Μαγκαλούφ, πόλη-φάντασμα» του Μιγκέλ Άνχελ Μπλάνκα (Ισπανία, Γαλλία) που συμμετείχε στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα απένειμε το «Χρυσό Αλέξανδρο»... The post Τα βραβεία του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Κατερίνα Καινούργιου για το φιλί του Γιώργου Λιάγκα στη Μαρία Αντωνά: "Την προσέχει την φροντίζει, την κάνει ευτυχισμένη"

Γ. Στάσσης: Οι επενδύσεις της ΔΕΗ συμβάλλουν στην ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης

Μαντζουράνης στα Παραπολιτικά 90,1: Ανάγκη η δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης - Ευπρόσδεκτοι και όσοι έφυγαν με τον Κασσελάκη

Ρόη Αποστολοπούλου: Με εμφάνιση αλα Αντζελίνα Τζολί στο μέγαρο μουσικής στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας

Μήπως είναι υπερβολικές οι φοροαπαλλαγές; - Η ευκαιρία

Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν θέλω να ξαναδώ τη μάνα μου, άνθρωποι "φίδια" κατέθεσαν χωρίς να ξέρουν - Ξεκινάω ψυχανάλυση, θα μου κάνει καλό