Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το “Έλα στη θέση μου”

17:32 - 04/07/2021

Περίοδος αλλαγών για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος αυτή την περίοδο προγραμματίζει τα επόμενα επαγγελματικά του To άρθρο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το “Έλα στη θέση μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω Instagram.

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό του βήμα μετά το «Έλα στη θέση μου»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αυτή την περίοδο προγραμματίζει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ένα σχόλιο του ηθοποιού...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Πατρινού

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο  Γιάννης Τσιμιτσέλης από τη νέα σεζόν θα έχει… εκπομπή. Ο ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς, Έλα στη θέση μου, θα κάνει μια νέα αρχή στην τηλεόραση αλλά σε άλλον ρόλο. Όπως ο ίδιος ανέφερε σε story του στο Instagram σχεδιάζει τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία αναμένεται να κάνει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»