Νίκος Ζήσης: «Φεύγω γεμάτος, ήμουν πιο συνειδητοποιημένος για το τέλος από τον Σπανούλη»

16:00 - 04/07/2021

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ σε ηλικία 37 ετών, αλλά και για το γεγονός ότι το “αντίο” του συνέπεσε με αυτό του συναθλητή του και κουμπάρου του, Βασίλη Σπανούλη. Ο πρώην πια παίκτης της ΑΕΚ, αλλά και των Σιένα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάμπεργκ -μεταξύ άλλων- βρέθηκε καλεσμένος στην ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Ζήσης: «Φεύγω γεμάτος, ήμουν πιο συνειδητοποιημένος για το τέλος από τον Σπανούλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ευγενία Σαμαρά: Στις συντροφικές μου σχέσεις, τις περισσότερες φορές ήμουν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω

Le Cafe Louis Vuitton: Μπορεί ο κόσμος της μόδας να συναντήσει την υψηλή γαστρονομία;

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για 4η σερί χρονιά ο Μαξ Φερστάπεν

Δώρα Παντέλη: Ταξίδι στο Ντουμπάι με τον σύντροφό της – Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

COP29: Συμφωνία για την κλιματική αλλαγή στη διάσκεψη του ΟΗΕ – «Σημαντικό βήμα» λένε οι ΗΠΑ, «απογοητευτική» τη θεωρεί η Γαλλία

Έλενα Παπαρίζου στο The Voice: Η αποκάλυψη για το τραγούδι «Έλεγες» που ερμηνεύουν οι Μέλισσες