Προολυμπιακό – Εθνική Ελλάδας: «Νιώθω Έλληνας, ούτε εγώ δεν το πίστευα 100%»

09:30 - 04/07/2021

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την Εθνική Ελλάδας μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας στο Προολυμπιακό τουρνουά και τόνισε ότι πλέον νιώθει κι ο ίδιος Έλληνας. Ο Αμερικανός τεχνικός αποθέωσε τους παίκτες του με φοβερές ατάκες στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ενώ παραδέχθηκε ότι ούτε ο ίδιος δεν πίστευε 100% ... Περισσότερα To άρθρο Προολυμπιακό – Εθνική Ελλάδας: «Νιώθω Έλληνας, ούτε εγώ δεν το πίστευα 100%» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ριφιφί σε τράπεζα στην Κηφισιά το 2008: 53χρονος Κοσοβάρος που κρατείται σε γαλλικές φυλακές ο «εγκέφαλος»

Αθλητικές μεταδόσεις με Βίκινγκουρ – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας

«Είμαι Ακόμη Εδώ», «Το Πιο Πολύτιμο Φορτίο» και ακόμη πέντε ταινίες από σήμερα στα σινεμά

Σεισμοί στη Σαντορίνη – Γεράσιμος Χουλιάρας vs Άκη Τσελέντη: «Ψάχνουν ψήφους και ηλίθιους στα γεράματα» – «Πιστεύω να ήταν νηφάλιος»

Volvo: Μειώνει κατά 5.000 ευρώ τις τιμές των ηλεκτρικών της

«Παγώνουν» οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – Νέας Αριστεράς μετά την αποχή στην ψηφοφορία για πρόεδρο Δημοκρατίας – Όλο το παρασκήνιο