Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα πήγαινα στο Bachelor»

21:08 - 03/07/2021

Στην κάμερα του Σου Κου Family μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας το Σάββατο και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα πήγαινα στο Bachelor» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπαλιάρας: Δε θα πήγαινα στο Bachelor!

Γιατί δε θα συμμετείχε - Σκέφτεται να κάνει οικογένεια;

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο Bachelor!»

Όλα τα είπε και τα εξμολογήθηκε ο Σπαλιάρας on camera

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν θα πήγαινα στο Bachelor

Στην κάμερα του Σου Κου Family μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας το Σάββατο και στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή καθώς και στην προοπτική να γίνει ο επόμενος Έλληνας Bachelor! Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως » τα τελευταία τέσσερα χρόνια σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα να κάνω οικογένεια και παιδί. Ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου, συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι πιο σημαντική από την καριέρα μας και όλα τα λεφτά του κόσμου δεν μπορούν να φέρουν τον πατέρα μας πίσω. Δυστυχώς δεν είμαι τώρα σε κάποια σχέση. Δεν είμαι και άνθρωπος που μπαίνει εύκολα σε μια σχέση. Δεν συμβιβάζομαι εύκολα και μπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιαννόπουλος: «Δεν εκπληρώσαμε τον στόχο μας»

Γιαννόπουλος: «Δεν εκπληρώσαμε τον στόχο μας» 04/07/2021 Η άμυνα ήταν το κλειδί για την Εθνική μας, έτσι ώστε να πάρει τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Τουρκία με 81-63 και να περάσει στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (5/7, 02:05). Ο Χάρης Γιαννόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως οι διεθνείς θα πρέπει πρώτα να πετύχουν τον στόχο τους και μετά να πανηγυρίσουν. "Δεν θα έπρεπε να χαρούμε τόσο πολύ μια νίκη με την οποία δεν καταφέραμε τίποτα. Εντάξει, καταφέραμε, περάσαμε στον τελικό, σίγουρα είναι σημαντική, αλλά εννοώ ότι δεν εκπληρώσαμε τομ στόχο μας. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη μάχη και θα έχουμε όλο το χρόν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»