Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας: Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου
10:28 - 03/07/2021
Τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η Αναστασία, η7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από την ζωή. Η οικογένεια έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στα Social media και συγκεκριμένα στο Facebook σκορπίζοντας θλίψη. Η Έρρικα Πρεζεράκου, που είχε σταθεί σαν δεύτερη μάνα στο...
The post Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας: Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραγίζει καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου για το θάνατο της ανιψιάς της: Μην μας κοιτάς εδώ που κλαίμε
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 7 χρονης Αναστασίας, η οποία πάλεψε με περίσσια γενναιότητα με μια μορφή επιθετικού καρκίνου…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας: Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου
Η μικρή Αναστασία έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδινε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Βυθισμένη στη θλίψη και το πένθος είναι η οικογένεια της μικρής Αναστασίας και όχι μόνο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 7 ετών, μετά από μια δύσκολη -και τελικά άνιση- μάχη της με σπάνια μορφή καρκίνου. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το θάνατο της ανηψιάς της: «Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου»
Η μικρή Αναστασία έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη μάχη που έδινε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Βυθισμένη στη θλίψη και το πένθος είναι η οικογένεια της μικρής Αναστασίας και όχι μόνο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 7 ετών, μετά από μια δύσκολη -και τελικά άνιση- μάχη της με σπάνια μορφή καρκίνου. ...
Διαβάστε το στο agrinionews.gr