Σύλληψη Χρήστου Παππά - Τι αναφέρει μία αυτόπτης μάρτυτρας

10:02 - 02/07/2021

Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου, με μία αυτόπτης μάρτυρα να μιλά για τα όσα είδε. «Χθες είδα κάποιον κύριο από την ασφάλεια, όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα να ποτίσω τα ζωάκια μου να τους δώσω φαγάκι, να μπουκάρει στην πόρτα μου και να μου λέει είδατε κανέναν εδώ;» αναφέρει αρχικά η γυναίκα. «Ποιος είστε εσείς;» τον ρώτησε: «Της ασφάλειας, δεν σας ξέρω κυρία μου δεν σας δίνω απαντήσεις» είπε ο αστυνομικός, σύμφωνα με την κάτοικο που μίλησε στο ΟΡΕΝ. «Τον είδα τον Χρήστο τον Παππά τον πήραν και τον μπουζούριασαν μέσα, η είσοδος έγινε από την κεντρική πόρτα» πρόσθεσε. Για την 52χρονη Ουκρανή που απέκτησε ελληνική υπηκοότητα που είχε θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σύλληψη Χρήστου Παππά: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στην Ουκρανή

«Χθες ήρθε, ήταν έτοιμος να φάει και να φύγει»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις