Γ. Μπουτάρης: Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ “ήμουν αλκοολικός”, εγώ λέω ότι είμαι (Vid)

07:36 - 02/07/2021

Με εξομολογητική διάθεση, ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε μία τηλεοπτική εμφάνιση στο Δε Γκρανμάδερ, του Open και μίλησε για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, αλλά και…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μπουτάρης: Ο αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, εγώ λέω ότι είμαι

Για τον αλκοολισμό αλλά και την σχέση του με τις γυναίκες μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης στο «Δε Γκρανμάδερ» «Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, εγώ λέω ότι είμαι. Η διάθεση παραμένει απλά εσύ λες ότι δεν θα πιω π.χ. αύριο. Επιπλέον πρέπει να παραδεχθείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια κι αυτό γιατί ταπεινώνεις τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Ευτυχώς από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, δεν έχω πιει και δεν το επιθυμώ. Όταν πέθανε η Αθηνά έβαζαν στοιχήματα ότι ο Γιάννης θα κυλήσει πάλι αλλά δεν έβαλα γουλιά στο στόμα μου» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης. Γιάννης Μπουτάρης για γυναίκες «Οι γυναίκες είναι απαραίτητο κομμάτι στην ζωή μας. Εγώ ερωτεύτηκα το 1954

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά