Γιάννης Μπουτάρης: «Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός»
00:32 - 02/07/2021
Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις παραχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης στο Δε Γκρανμάδερ και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα […]
The post Γιάννης Μπουτάρης: «Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μπουτάρης: Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός (Βίντεο)
«Ευτυχώς από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, δεν έχω πιει και δεν το επιθυμώ» εκμυστηρεύτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιάννης Μπουτάρης: «Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός»
«Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, εγώ λέω ότι είμαι. Η διάθεση παραμένει απλά εσύ λες ότι δεν θα πιω π.χ. αύριο. Επιπλέον πρέπει να παραδεχθείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια κι αυτό γιατί ταπεινώνεις τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Ευτυχώς από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Μπουτάρης: Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός
«Όταν πέθανε η Αθηνά έβαζαν στοιχήματα ότι ο Γιάννης θα κυλήσει πάλι αλλά...»
Διαβάστε το στο news.grΜπουτάρης: «Λέω ότι είμαι αλκοολικός»
Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΓιάννης Μπουτάρης: «Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός» (VIDEO)
“Ευτυχώς από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, δεν έχω πιει και δεν το επιθυμώ” είπε ο Γιάννης Μπουτάρης....
The post Γιάννης Μπουτάρης: «Εγώ λέω ότι είμαι αλκοολικός» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr