Ο Μάρκο Σίλβα συμφώνησε με τη Φούλαμ (pic)

21:02 - 01/07/2021

Στον πάγκο της Φούλαμ θα βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα, με τις ανακοινώσεις να μένουν για να επισημοποηθεί η πρόσληψη του.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μάρκο Σίλβα συμφώνησε με τη Φούλαμ

Στον πάγκο της Φούλαμ θα βρίσκεται ο Μάρκο Σίλβα, με τις ανακοινώσεις να μένουν για να επισημοποηθεί η πρόσληψη του

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει την καριέρα του στην Φούλαμ

Ο 43χρονος Μάρκο Σίλβα, αντικαταστάτης του Σκοτ Πάργκερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φούλαμ – Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε με την Αγγλική ομάδα. «Είμαι πραγματικά χαρούμενος και υπερήφανος που ανέλαβα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Οριστικό! Ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε τη Φούλαμ

Οριστικό! Ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε τη Φούλαμ 01/07/2021 Με νέο προπονητή θα πορευτεί στην επόμενη Championship η Φούλαμ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, δηλαδή έως το τέλος της σεζόν 2023-24.  Ο στόχος φυσικά της Φούλαμ και του Μάρκο Σίλβα είναι η γρήγορη επιστροφή στην Premier League. "Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να πετύχουμε και να είναι περήφανοι στο τέλος της σεζόν" δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο 43χρονος Πορτογάλος τεχνικός είναι εκτός πάγκων από το Δεκέμβριο του 2019, όταν αποχώρησε από τον πά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)