Κατερίνα Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου»

20:46 - 01/07/2021

Για την περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή μίλησε η Κατερίνα Βρανά στην Real Life και […] The post Κατερίνα Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Βρανά: Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου

Η Κατερίνα Βρανά ανέφερε ότι ο κόσμος της δίνει χαρά και δύναμη

Διαβάστε το στο in.gr

Για την περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή μίλησε η Κατερίνα Βρανά και δηλώνει πως το χιούμορ είναι αυτό που της έχει επιτρέψει ακόμα να ζει «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο δεν είναι ότι πήγα να πεθάνω αλλά η αποκατάσταση που κάνω τώρα. Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι ικανότητές μου. Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να σταθώ όρθια – το κάνω μόνο για λίγα λεπτά γιατί μετά νιώθω ότι πέφτω. Δεν βλέπω καλά, οι λεπτές κινήσεις των χεριών μου δεν λειτουργούν καλά, οπότε δεν μπορώ να γράψω. Τώρα μπορώ πιο καλά να κρατήσω το πιρούνι αλλά δεν μπορώ να βαφτώ και αν βουρτσίσω τα μαλλιά μου. Αλλά αυτό δεν μπορο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου – Δεν μπορώ να σταθώ όρθια»

Για την περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να της κοστίσει την ζωή μίλησε η Κατερίνα Βρανά στην Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη. «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο δεν είναι ότι πήγα να πεθάνω αλλά η αποκατάσταση που κάνω τώρα. Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι ικανότητές μου. Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να σταθώ όρθια – το κάνω μόνο για λίγα λεπτά γιατί μετά νιώθω ότι πέφτω» δήλωσε η Κατερίνα Βρανά. Για την περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή μίλησε η Κατερίνα […] Κατερίνα Βρανά: Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Συγκινούν τα λόγια της Κ.Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου»

Η Κατερίνα Βρανά παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή. «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο δεν είναι ότι πήγα να πεθάνω αλλά η αποκατάσταση που κάνω τώρα. Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι ικανότητές μου. Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να σταθώ όρθια – το κάνω μόνο για λίγα λεπτά γιατί μετά νιώθω ότι πέφτω. Δεν βλέπω καλά, οι λεπτές κινήσεις των χεριών μου δεν λειτουργούν καλά, οπότε δεν μπορώ να γράψω. Τώρα μπορώ πιο καλά να κρατήσω το πιρούνι αλλά δεν μπορώ να βαφτώ και αν βουρτσίσω τα μαλλιά μου. Αλλά αυτό δεν μπορούσα να το κάνω ποτέ… Η επικοινωνία που έχω με τον κόσ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκινεί η Κατερίνα Βρανά: «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου»

Για την περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή μίλησε η Κατερίνα Βρανά στην Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη. «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο δεν είναι ότι πήγα να πεθάνω αλλά η αποκατάσταση που κάνω τώρα. Ζω μια καθημερινότητα στην οποία κάθε μέρα είναι διαφορετικές οι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Για την περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να της κοστίσει την ζωή μίλησε η Κατερίνα Βρανά «Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου. Το πιο δύσκολο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Βρανά: Δίνω ακόμα μάχη για την ζωή μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε