Πονοκέφαλος και ημικρανία συνδέονται με τα Ω λιπαρά οξέα: Η διατροφή που θα σας βοηθήσει
16:00 - 01/07/2021
Η συχνή κατανάλωση τροφών με άφθονα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (υπάρχουν σε αρκετά ψάρια και θαλασσινά) μειώνει τόσο τη συχνότητα όσο και την ένταση των πονοκεφάλων και των ημικρανιών, σύμφωνα με μια νέα μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, η οποία δίνει βάσιμη αισιοδοξία σε πολλούς ανθρώπους που υποφέρουν από επίμονους πονοκεφάλους. Αντίθετα τα ωμέγα-6 αυξάνουν την πιθανότητα των πονοκεφάλων και ημικρανιών.
The post Πονοκέφαλος και ημικρανία συνδέονται με τα Ω λιπαρά οξέα: Η διατροφή που θα σας βοηθήσει appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr