Πονοκέφαλος και ημικρανία συνδέονται με τα Ω λιπαρά οξέα: Η διατροφή που θα σας βοηθήσει

16:00 - 01/07/2021

Η συχνή κατανάλωση τροφών με άφθονα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (υπάρχουν σε αρκετά ψάρια και θαλασσινά) μειώνει τόσο τη συχνότητα όσο και την ένταση των πονοκεφάλων και των ημικρανιών, σύμφωνα με μια νέα μελέτη Αμερικανών επιστημόνων, η οποία δίνει βάσιμη αισιοδοξία σε πολλούς ανθρώπους που υποφέρουν από επίμονους πονοκεφάλους. Αντίθετα τα ωμέγα-6 αυξάνουν την πιθανότητα των πονοκεφάλων και ημικρανιών. The post Πονοκέφαλος και ημικρανία συνδέονται με τα Ω λιπαρά οξέα: Η διατροφή που θα σας βοηθήσει appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Ρύπανση και αύξηση της θερμοκρασίας αυξάνει τους πρόωρους θανάτους από εγκεφαλικό

Δυσβάσταχτες δαπάνες και ταλαιπωρία υφίστανται οι νεφροπαθείς: Τι ζητούν από το Υπουργείο Υγείας

Καρκίνος του προστάτη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι άνδρες

Η γυμναστική είναι «φάρμακο» για άτομα με νόσο του Πάρκινσον [μελέτη]

UNI-PHARMA: Xρηματοδοτεί την έρευνα & καινοτομία του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Κοκκύτης: 28% πάνω τα κρούσματα μέχρι στιγμής φέτος σε σχέση με πέρυσι