Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κοιτώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά να κάνω σωστά τη δουλειά μου»

15:46 - 01/07/2021

Συνέντευξη στην κάμερα του Pop Up παραχώρησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή την περιοδεία της παράστασης […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κοιτώ τα νούμερα τηλεθέασης αλλά να κάνω σωστά τη δουλειά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν κοιτώ τα νούμερα τηλεθέασης

Για την επιτυχία του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης. «Την πρώτη χρονιά η Μουρμούρα έκανε πραγματικά μια έκρηξη, ξαναγυρίσαμε στην ελληνική μυθοπλασία. Ήξερα ότι έχω κάτι πάρα πολύ καλό στα χέρια μου. Έκανε την τεράστια επιτυχία την πρώτη χρονιά αλλά από την δεύτερη χρονιά που συνεχίσαμε, ήμουν από τους λίγους που πίστεψαν ότι μπορεί να φτάσουμε και τα δέκα χρόνια» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κοιτούν συνέχεια τα νούμερα τηλεθέασης. Εγώ κοιτάω να κάνω καλά και σωστά τη δουλειά μου. Η τηλεόραση με καταξίωσε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να έχω κάνει και μια άλλη πορεία για αυτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε