Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι»
17:32 - 30/06/2021
Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και μίλησε για τους λόγους που δεν θέλει η κόρη της Ηλέκτρα […]
The post Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέγκυ Ζήνα: Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι
Όσα ανέφερε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠέγκυ Ζήνα: «Δεν θέλω η κόρη μου να ασχοληθεί με το τραγούδι»
Τι είπε για την Ηλέκτρα και το τι επιθυμεί να κάνει στη ζωή της.
Διαβάστε το στο in.grΠέγκυ Ζήνα: Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι
Για τους λόγους που δεν θέλει η κόρη της Ηλέκτρα να ασχοληθεί με το τραγούδι, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα της εκπομπής Love it. «Όχι δεν έχει δηλώσει η Ηλέκτρα ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αν και της αρέσει να τραγουδά και να χορεύει όπως κάθε παιδάκι στην ηλικία της. Πάει σε […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να…» (βίντεο)
Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και μίλησε για τους λόγους που δεν θέλει η κόρη της Ηλέκτρα να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Όχι δεν έχει δηλώσει η Ηλέκτρα ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αν και της αρέσει να τραγουδά και να χορεύει όπως κάθε παιδάκι στην ηλικία της. Πάει σε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠέγκυ Ζήνα: Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι
10.4k Views by Nassos 30 Ιουνίου, 2021, 10:00 μμ inCelebrity News OMG WTF Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και μίλησε για τους...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πέγκυ Ζήνα: Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι
Διαβάστε το στο spoilersΠέγκυ Ζήνα: "Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι" (video)
"Aν μου το έλεγε αλλά θα είμαι στα όνειρά της έτσι κι αλλιώς"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr