Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι»

17:32 - 30/06/2021

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και μίλησε για τους λόγους που δεν θέλει η κόρη της Ηλέκτρα […] The post Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Ζήνα: Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι

Όσα ανέφερε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θέλω η κόρη μου να ασχοληθεί με το τραγούδι»

Τι είπε για την Ηλέκτρα και το τι επιθυμεί να κάνει στη ζωή της.

Διαβάστε το στο in.gr

Για τους λόγους που δεν θέλει η κόρη της Ηλέκτρα να ασχοληθεί με το τραγούδι, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα της εκπομπής Love it. «Όχι δεν έχει δηλώσει η Ηλέκτρα ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αν και της αρέσει να τραγουδά και να χορεύει όπως κάθε παιδάκι στην ηλικία της. Πάει σε […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να…» (βίντεο)

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και μίλησε για τους λόγους που δεν θέλει η κόρη της Ηλέκτρα να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Όχι δεν έχει δηλώσει η Ηλέκτρα ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αν και της αρέσει να τραγουδά και να χορεύει όπως κάθε παιδάκι στην ηλικία της. Πάει σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

10.4k Views by Nassos 30 Ιουνίου, 2021, 10:00 μμ inCelebrity News OMG WTF Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και μίλησε για τους... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πέγκυ Ζήνα: Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι

Διαβάστε το στο spoilers

Πέγκυ Ζήνα: "Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι" (video)

"Aν μου το έλεγε αλλά θα είμαι στα όνειρά της έτσι κι αλλιώς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»