Γιάννης Πρετεντέρης: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του

08:00 - 30/06/2021

Εμπρηστική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι στο σπίτι που μένει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο Ψυχικό, τα ξημερώματα της Τετάρτης (30.06.2021). Η […] The post Γιάννης Πρετεντέρης: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρετεντέρης για επίθεση με γκαζάκια: Δεν άκουσα τίποτα (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις ύστερα από το επεισόδιο στην πολυκατοικία με το διαμέρισμά του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Πρετεντέρης: Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τα γκαζάκια στο σπίτι του

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια που έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. «Οι ενέργειες αυτές αποτελούν πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Οι αρχές οφείλουν να βρουν και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους δράστες», σημειώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Γιάννης Πρετεντέρης: Δεν άκουσα τίποτα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Πρετεντέρης: Για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του – «Ελπίζω να πάνε για μπάνιο…»

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από την πολυκατοικία όπου μένει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο Νέο Ψυχικό. Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί στους δημοσιογράφους, καθώς έφευγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό του, δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιος μπορεί να τοποθέτησε τα γκαζάκια, καθώς και ότι δεν άκουσε κάποιον θόρυβο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η άπαντηση Γιάννη Πρετεντέρη στα γκαζάκια (Βίντεο)

Επίθεση το ξημερωμα με εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια στην πολυκατοικια που μένει ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Νεο Ψυχικό. Οι άνανδροι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό στην γκαραζόπορτα και από την έκρηξη, προκλήθηκε μαύρισμα στην πόρτα και μικρές υλικές ζημιές σε δύο ΙΧ που ήταν σταθμευμένα απέξω. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καποιος. Γιάννης Πρετεντέρης: Οι πρώτες δηλώσεις του […] Η άπαντηση Γιάννη Πρετεντέρη στα γκαζάκια (Βίντεο) - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Γιάννης Πρετεντέρης: Επίθεση στο σπίτι του με γκαζάκια!

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δέχτηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης, αργά το βράδυ της Τρίτης, με τους δράστες να παραμένουν άγνωστοι. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιάννης Πρετεντέρης: Δεν ξέρω ποιος έβαλε γκαζάκια, ελπίζω να πάνε για μπάνιο

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Πρετεντέρη για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό.Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από την πολυκατοικία όπου μένει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στο Νέο Ψυχικό. Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί στους δημοσιογράφους, καθώς έφευγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό του, δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιος μπορεί να τοποθέτησε τα γκαζάκια, καθώς και ότι δεν άκουσε κάποιον θόρυβο. «Με 40 βαθμούς καύσωνα θέλει μεγάλο κόπο να βάλεις γκαζάκια, ελπίζω να πάνε για μπάνιο» σχολίασε επίσης. Οι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό στην είσοδο της γκαραζόπορτας και από την ανάφλεξη, σύμφωνα με την αστυνομία, προκλήθηκε μαύρισμα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»