Πιτίνο: Στα 45 χρόνια, έχω πει 5 φορές πως είμαι περήφανος για ομάδα που έχασε

06:12 - 30/06/2021

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτίνο: Στα 45 χρόνια, έχω πει 5 φορές πως είμαι περήφανος για ομάδα που έχασε

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ρικ Πιτίνο στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του.

Διαβάστε το στο tovima

Πιτίνο: «Πέντε φορές υπήρξα υπερήφανος για ομάδα που έχασε - Η μία είναι τώρα»

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τον Καναδά, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρικ Πιτίνο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πιτίνο: «Στα 45 χρόνια, έχω πει 5 φορές πως είμαι περήφανος για ομάδα που έχασε»

Πιτίνο: «Στα 45 χρόνια, έχω πει 5 φορές πως είμαι περήφανος για ομάδα που έχασε» 30/06/2021 Περήφανος για την προσπάθεια που κατέλαβε η Εθνική ομάδα παρά την ήττα από τον Καναδά δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο μετά την πρεμιέρα στο Προολυμπιακό Τουρνουά. «Στα 45 χρόνια που είμαι προπονητής έχω πει λιγότερες από πέντε φορές πως είμαι περήφανος για μια ομάδα μου που έχασε. Σήμερα είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάναμε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία, τα οποία οδήγησαν σε αλλαγή του μομέντουμ, όμως αυτό συμβαίνει στο μπάσκετ και πρέπει να προχωρήσεις. Παίξαμε για πρώτη φορά με αυτή τη σύνθεση και μάθαμε πολλά από αυτ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πιτίνο: «Στα 45 χρόνια, έχω πει 5 φορές πως είμαι περήφανος για ομάδα που έχασε»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από τον Καναδά, έμεινε ο Ρικ Πιτίνο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Γιάφκα στο Παγκράτι: Προκηρύξεις παλιών τρομοκρατικών χτυπημάτων είχε σπίτι του ο 49χρονος φιλόλογος

Αμαλιάδα: Πολύωρη ήταν η κατάθεση της μητέρας της Ειρήνης – «Να βγει η αλήθεια για τα παιδάκια»

Khalid: Δεν ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου, απλά δε σας αφορά

Συνεχίζονται τα βίαια επεισόδια στο Πακιστάν: Μακελειό σιιτών – σουνιτών με 82 νεκρούς και 156 τραυματίες

Οι Σέρβοι ρίχνουν… βόμβα: «Ο Βεζένκοφ αλλάζει εθνική ομάδα…»

Η παρουσίαση του Ιτούδη από τη Χάποελ: «Η ομάδα ταιριάζει στις προσδοκίες μου» (vids)