Πιτίνο: «Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτίνο: «Περήφανος για την Εθνική κι ας χάσαμε»
Ο Αμερικανός προπονητής της Ελλάδας κρατά την προσπάθεια της Εθνικής απέναντι στον Καναδά
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠιτίνο: «Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια»
Υπερήφανος για την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, λίγο μετά το τέλος της...
Διαβάστε το στο ZouglaΠιτίνο: «Περήφανος για την προσπάθειά μας»
Ικανοποιημένος για την προσπάθεια και την εικόνα των αθλητών του, παρά την ήττα από τον Καναδά έμεινε ο Ρικ Πιτίνο.
The post Πιτίνο: «Περήφανος για την προσπάθειά μας» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΠιτίνο: «Υπερήφανος για την προσπάθεια»
Υπερήφανος για την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Καναδά, στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά στη Βικτόρια. «Στα 45 χρόνια που είμαι προπονητής έχω πει λιγότερες από πέντε φορές πως είμαι υπερήφανος για μια ομάδα μου που έχασε», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός […]
The post Πιτίνο: «Υπερήφανος για την προσπάθεια» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΠιτίνο: «Περήφανος για την προσπάθεια μας»
????????????Ο Ρικ Πιτίνο, στάθηκε σε κάποια λάθη των παικτών στην Εθνική, σε κρισιμα σημεία που οδήγησαν στην ήττα από τον Καναδά, αλλά υπογράμμισε ότι είναι περήφανος για την προσπάθεια τους.
Continue reading Πιτίνο: «Περήφανος για την προσπάθεια μας» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΠιτίνο: «Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας»
Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε από τον Καναδά στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά και ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του στο παρκέ.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr