Επίθεση στη Μονή Πετράκη: Στης φυλακές Κορυδαλλού ο 37χρονος ιερέας
14:32 - 29/06/2021
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο καθαιρεθείς ιερωμένος, ο οποίος απολογήθηκε για το κακούργημα της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροή. Ο 37χρονος επιτέθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (23/6) με καυστικό υγρό σε συνολικά δέκα άτομα στην Μονή Πετράκη. Δεκτό έγινε και το αίτημα του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Επίθεση στη Μονή Πετράκη: Στης φυλακές Κορυδαλλού ο 37χρονος ιερέας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βιτριόλι: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 37χρονος πρώην ιερέας
Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε σήμερα ο 37χρονος πρώην ιερωμένος που επιτέθηκε σε εννέα άτομα με καυστικό υγρό την περασμένη εβδομάδα στη Μονή Πετράκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη: Προφυλακιστέος ο 37χρονος ιερέας
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιερέας που έριξε βιτριόλι σε δέκα άτομα στη Μόνη Πετράκη στο Κολωνάκι. Ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, το οποίο και έγινε δεκτό από την ανακρίτρια. Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. «Πήγα εκεί για να κάνω κακό στον εαυτό μου κι όχι στους άλλους, γιατί […]
The post Επίθεση με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη: Προφυλακιστέος ο 37χρονος ιερέας first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη: Προφυλακιστέος ο 37χρονος ιερέας
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιερέας που έριξε βιτριόλι σε δέκα άτομα στη Μόνη Πετράκη στο Κολωνάκι. Ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, το οποίο και έγινε δεκτό από την ανακρίτρια. Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. «Πήγα εκεί για να κάνω κακό στον εαυτό μου κι όχι […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΕπίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 37χρονος πρώην ιεράς
«Ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου» είπε στην ανακρίτρια
Διαβάστε το στο ekriti.gr