Γιώργος Κοψιδάς: «Η παραγωγή του Survivor επιλέγει να δείξει ό,τι νομίζει εκείνη»

13:39 - 29/06/2021

Ο Γιώργος Κοψιδάς απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για το Survivor, στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. «Έχουν […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Η παραγωγή του Survivor επιλέγει να δείξει ό,τι νομίζει εκείνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Κοψιδάς για την παραγωγή του Survivor – «Προβάλει ότι νομίζει…»

Στο Ευτυχείτε και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα απάντησε ο Γιώργος Κοψιδάς για το Survivor και τις τελευταίες εξελίξεις. “Έχουν λυθεί τα πάντα με τον Τριαντάφυλλο, είμαστε μια χαρά, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Θα προτιμούσα να κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Γιώργος Κόρομι γιατί είχαμε έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι και είχαμε ζήσει πολύ έντονες ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Κοψιδάς για την παραγωγή του Survivor – «Προβάλει ότι νομίζει…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Κοψιδάς: “Καρφώνει” την παραγωγή του Survivor και μιλά για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μίλησε για τη σχέση του με τον To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: “Καρφώνει” την παραγωγή του Survivor και μιλά για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Κοψιδάς: "Η παραγωγή του Survivor επιλέγει να δείξει ό,τι νομίζει εκείνη"

"Για μένα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί σεξ μέσα στο παιχνίδι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»