Ευαγγελία Μουμούρη: «Σοκαρίστηκα όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει όσα βίωσε»

13:18 - 29/06/2021

Στο πλατό του Πάμε Δανάη βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη η οποία και μίλησε στη Δανάη Μπάρκα […] The post Ευαγγελία Μουμούρη: «Σοκαρίστηκα όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει όσα βίωσε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουμούρη: Σοκαρίστηκα όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει όσα βίωσε

"Θεωρούσαμε κανονικότητα την κακή συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα από τους θιασάρχες λόγω πολλών ευθυνών" εξομολογείται η ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ευαγγελία Μουμούρη: «Σοκαρίστηκα με την καταγγελία της Τζένης Μπότση»

Η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε και στο κίνημα του #MeToo που ξέσπασε στο θέατρο -«Όταν άκουσα τη φίλη μου, την Τζένη Μπότση, να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα» είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο in.gr

Ευαγγελία Μουμούρη: Σοκαρίστηκα όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει όσα βίωσε

Για το κίνημα του ελληνικού #MeToo που συγκλόνισε τον κόσμο του θεάτρου μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Όταν άκουσα τη φίλη μου, την Τζένη Μπότση, να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα. Θεωρούσαμε κανονικότητα την κακή συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα από τους θιασάρχες λόγω πολλών ευθυνών. Δεν ξέραμε ποιο ήταν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα”

Η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε στην παρέα του «Πάμε Δανάη!», με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης To άρθρο Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ευαγγελία Μουμούρη: «Σοκαρίστηκα με την καταγγελία της Τζένης Μπότση»

Για τα επαγγελματικά της σχέδια και για το κίνημα του #MeToo μίλησε η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη στην παρέα του «Πάμε Δανάη!». «Είμαι κι εγώ μία από τις “θείες” της Δανάης. Ερχόταν με ορμή, έδειχνε την αγάπη της και το ενδιαφέρον της. Αυτή η ορμή 20 χρόνια μετά είναι παρούσα, μεταλλαγμένη σε άλλα δημιουργικά πράγματα, αλλά […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ευαγγελία Μουμούρη: "Σοκαρίστηκα όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει όσα βίωσε"

"Θεωρούσαμε κανονικότητα την κακή συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα από τους θιασάρχες λόγω πολλών ευθυνών"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε