Ξεσπάθωσε η Μαρία Ιωαννίδου κατά του Λάκη Γαβαλά: «Τέρμα τα ούφο!»

12:20 - 29/06/2021

Η Μαρία Ιωαννίδου και ο Λάκης Γαβαλάς σίγουρα δεν διανύουν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Ο λόγος; Η θεατρική […] The post Ξεσπάθωσε η Μαρία Ιωαννίδου κατά του Λάκη Γαβαλά: «Τέρμα τα ούφο!» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου - Ξεσπάθωσε κατά του Λάκη Γαβαλά: Τέρμα τα ούφο (Βίντεο)

«Αρρωσταίνω αν μιλήσω για τον Λάκη. Ο ψυχολόγος μου είπε να μην αναφερθώ ξανά σε αυτό το όνομα», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Ιωαννίδου κατά Λάκη Γαβαλά: «Τέρμα τα ούφο!»

«Δεν σεβάστηκε εμένα που έχω ιστορία στο θέατρο. Που τον στήριξα όταν τον έβριζαν όλοι και έλεγαν τι τον πήρατε; Τέρμα τα ούφο!» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για την κόντρα της με τον Λάκη Γαβαλά

Διαβάστε το στο in.gr

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με τον Λάκη Γαβαλά

Έξαλλη είναι το τελευταίο διάστημα η Μαρία Ιωαννίδου με τον Λάκη Γαβαλά και δεν κάνει καμία προσπάθεια για να το κρύψει. Αυτό φάνηκε και σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινο»! «Είμαι δυστυχής γιατί τελείωσε η περιοδεία για το Κλουβί με τις Τρελές. Βατερλό. Μας τελείωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Έχω τραυματική εμπειρία, ήμουν με ψυχολόγο πριν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπάθωσε η Ιωαννίδου κατά Γαβαλά: «Τέρμα τα ούφο! – Αρρωσταίνω αν μιλήσω για τον Λάκη» (vid)

«Είμαι δυστυχής γιατί τελείωσε η περιοδεία για το Κλουβί με τις Τρελές. Βατερλό. Μας τελείωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Έχω τραυματική εμπειρία, ήμουν με ψυχολόγο πριν μια εβδομάδα. Το να έρχεσαι σε μία δουλειά, όπως ήρθε ο Λάκης Γαβαλάς, να συμφωνείς με τον παραγωγό, να ξεκινάς πρόβες και να παίρνει την επόμενη μέρα τηλέφωνο και να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ιωαννίδου κατά Λάκη Γαβαλά: "Τέρμα τα ούφο!" (video)

"Ο ψυχολόγος μου είπε να μην αναφερθώ ξανά σε αυτό το όνομα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»