Ο Κουφοντίνας περιγράφει πως ένα κινέζικο ρολόι έβαλε τέλος στη «17Ν»

09:28 - 29/06/2021

Σαν σήμερα το 2002, τραυματίζεται ο Σάββας Ξηρός ύστερα από έκρηξη που σημειώνεται στα εκδοτήρια της Hellas Flying Dolphins στον Πειραιά! Ήταν η αρχή του τέλους για την 27ετή δράση της «17 Νοέμβρη».

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο 49χρονος «φαντομάς» περιγράφει πώς έκανε την «κλοπή του αιώνα»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της κλοπής των έργων τέχνης που αφαιρέθηκαν μέσα από την Εθνική Πινακοθήκη πριν από σχεδόν δέκα χρόνια. Ο 49χρονος ελαιοχρωματιστής και πατέρας δύο παιδιών που συνελήφθη για την κλοπή των δύο πινάκων ανεκτίμητης αξίας δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Στην προανακριτική του απολογία ο...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ο Κουφοντίνας περιγράφει πως ένα κινέζικο ρολόι έβαλε τέλος στη «17Ν»!

Lamianow.gr Ο Κουφοντίνας περιγράφει πως ένα κινέζικο ρολόι έβαλε τέλος στη «17Ν»! Σαν σήμερα το 2002, τραυματίζεται ο Σάββας Ξηρός ύστερα από έκρηξη που σημειώνεται στα εκδοτήρια της Hellas Flying Dolphins στον Πειραιά! Ήταν η αρχή του τέλους για την 27ετή δράση της «17 Νοέμβρη». Βράδυ 29ης Ιουνίου του 2002 και ξημερώνει την αρχή του τέλους της «17 Νοέμβρη». Οι «εκτελεστές» ήταν «βετεράνοι αλλά πάντα με το […] Ο Κουφοντίνας περιγράφει πως ένα κινέζικο ρολόι έβαλε τέλος στη «17Ν»! Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χάρις Αλεξίου: Δεν σκέφτομαι καν να επιστρέψω στο τραγούδι, έχει τελειώσει για εμένα

Τροχαία δυστύχηματα: Κάθε χρόνο έχουμε «12 Τέμπη» στους ελληνικούς δρόμους

Εμβόλια αδυνατίσματος για την καταπολέμηση της ανεργίας: Η φιλόδοξη βρετανική συνταγή

Bluesky: Ο αντικαταστάτης του Twitter – Τι είναι και γιατί το επιλέγουν οι χρήστες

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχω βρεθεί σε θέση δημόσιου διασυρμού από τερατώδη ψέματα εναντίον μου, δεν τοποθετήθηκα για να προστατεύσω τα παιδιά μου

Πακιστάν: 82 νεκροί και 156 τραυματίες από τα βίαια επεισόδια ανάμεσα σε σουνίτες και σιίτες