Αρνείται τις κατηγορίες ο γιατρός του Μαραντόνα: «Είμαι αθώος, ποτέ δεν έφυγα από το πλάι του»

11:34 - 28/06/2021

Αρνείται τις κατηγορίες ο γιατρός του Μαραντόνα: «Είμαι αθώος, ποτέ δεν έφυγα από το πλάι του» 28/06/2021 Ο εισαγγελέας που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ανέκρινε σήμερα τον προσωπικό ιατρό και έμπιστο του «Ντιεγκίτο», νευροχειρουργό, Λεοπόλντο Λούκε, ο οποίος θεωρείται το πιο σημαντικό μέλος της ιατρικής ομάδας που παρακολουθούσε τον διάσημο Αργεντινό. Ο 39χρονος Λούκε κλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώπιον του εισαγγελέα στο Σαν Ισίντρο, προάστιο του Μπουένος Άιρες, ο οποίος άρχισε έρευνα για «ανθρωποκτονία με επιβαρυντικές περιστάσεις». Είναι το τελευταίο από τα επτά μέλη της ιατρικής ομάδας του Μαραντόνα που κατέθεσε σε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατρός Μαραντόνα: “Ποτέ δεν έφυγα από δίπλα του”

Αθώος για τα αίτια του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε ο γιατρός του. Ο 39χρονος νευροχειρουργός, Λεοπόλδο Λούκε, οποίος θεωρείται το πιο σημαντικό μέλος της ιατρικής ομάδας που παρακολουθούσε τον θρύλο του ποδοσφαίρου, δήλωσε αθώος σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για εγκληματική αμέλεια στη νοσηλεία του. The post Γιατρός Μαραντόνα: “Ποτέ δεν έφυγα από δίπλα του” appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)