Παύλος Σταματόπουλος: Πήρε στον αέρα τη Ναταλία Γερμανού και ζήτησε εξηγήσεις
12:44 - 27/06/2021
Στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» σχολίαζαν τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό ΟΚ. Ο Παύλος Σταματόπουλος, […]
The post Παύλος Σταματόπουλος: Πήρε στον αέρα τη Ναταλία Γερμανού και ζήτησε εξηγήσεις appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Παύλος Σταματόπουλος τηλεφώνησε στην Γερμανού στον αέρα για να ζητήσει εξηγήσεις: «Καταλάθος;»
Ο Παύλος Σταματόπουλος είχε ένα παράπονο από την Ναταλία Γερμανού.
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠαύλος Σταματόπουλος: Αιφνιδίασε στον αέρα με το τηλεφώνημα στη Ναταλία Γερμανού
Τι είπε ο Παύλος Σταματόπουλος στη Ναταλία Γερμανού; Τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό ΟΚ σχολίαζαν στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και ο Παύλος Σταματόπουλος δεν δίστασε να καλέσει εκείνη τη στιγμή την παρουσιάστρια στο τηλέφωνο, προκειμένου να της κάνει… παράπονα. «Σχολιάζουμε τη συνέντευξη που έδωσες στο ΟΚ και έχω ένα ... Περισσότερα
To άρθρο Παύλος Σταματόπουλος: Αιφνιδίασε στον αέρα με το τηλεφώνημα στη Ναταλία Γερμανού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαύλος Σταματόπουλος: Για ποιο λόγο πήρε στον αέρα τη Ναταλία Γερμανού και ζήτησε εξηγήσεις
Ο Παύλος Σταματόπουλος άκουσε τις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδάς του, της Ναταλίας, την εποχή που μαζί βρίσκονταν σε εκπομπή στον Alpha
Διαβάστε το στο in.grΠαύλος Σταματόπουλος: Πήρε στον αέρα τη Ναταλία Γερμανού και ζήτησε εξηγήσεις
Στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» σχολίαζαν τη συνέντευξη που έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό ΟΚ. Ο Παύλος Σταματόπουλος, μάλιστα, που είναι πολύ καλός φίλος της Ναταλίας, την πήρε τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να της εκφράσει το… παράπονό του. «Σχολιάζουμε τη συνέντευξη που έδωσες στο ΟΚ και έχω ένα θεματάκι. Εκεί που αναφέρεσαι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαύλος Σταματόπουλος: Το παράπονό του από τη Ναταλία Γερμανού
Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό ΟΚ σχολίαζαν στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Ο Παύλος Σταματόπουλος, μάλιστα, που είναι πολύ καλός φίλος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παύλος Σταματόπουλος: Το παράπονό του από τη Ναταλία Γερμανού
Διαβάστε το στο spoilersΤο παράπονο του Παύλου Σταματόπουλου από τη Ναταλία Γερμανού
Η τηλεφωνική επικοινωνία του Παύλου Σταματόπουλου με τη Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής. Τι ειπώθηκε. Τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στο περιοδικό ΟΚ! σχολίασαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε δύσκολες συνεργασίες που είχε παλαιότερα, μια εκ των οποίων ήταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. "Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha προσπά
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr