Ιωάννα Παππά: Έφαγα «ξύλο» στο ξεκίνημά μου – Είδα το μωρό μου πριν γεννηθεί σε όνειρο

23:42 - 26/06/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» βρέθηκε η Ιωάννα Παππά, η οποία μίλησε για τις σκληρές κριτικές που δέχτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενη στον χώρο, αλλά και για τον γιο της. «Όταν ξεκίνησα ήμουν φοβισμένη με την κριτική και μάλιστα ήταν πολύ σκληρή στο ξεκίνημα, γιατί εγώ εκτέθηκα τηλεοπτικά πολύ νωρίς. Αν δεν έχεις αποδείξει κάποια πράγματα τρως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παππά: Έφαγα ξύλο στο ξεκίνημα μου. Εκτέθηκα τηλεοπτικά πολύ νωρίς

Ιωάννα Παππά: Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός το Σάββατο 26 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο όνειρο που είδε πριν γεννηθεί ο γιος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννα Παππά: Έφαγα ξύλο στο ξεκίνημα μου. Εκτέθηκα τηλεοπτικά πολύ νωρίς

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε ότι είχε δει το μωρό της σε όνειρο πριν γεννηθεί

Για τη δουλειά της και τον γιο της μίλησε η Ιωάννα Παππά, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα»... The post Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε ότι είχε δει το μωρό της σε όνειρο πριν γεννηθεί appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”