Ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του project2030gr Youth Forum της ΟΝΝΕΔ - Ρεκόρ προβολών

23:42 - 26/06/2021

Ο Πρωθυπουργός, κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το παρών Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του project2030.gr

Ρεκόρ προβολών - πάνω από 50 ομιλητές, Ο Πρωθυπουργός, κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και  της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το «παρών» Παύλος Μαρινάκης: «Για εμάς η επόμενη μέρα είναι συλλογική υπόθεση» Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση τουproject2030.gr Youth Forum της ΟΝΝΕΔ, ένα Forum νέων που θέλει να δείξει πώς οι σημερινοί εικοσάρηδες και οι τριαντάρηδες […] The post Ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του project2030.gr first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Κατερίνα Καινούργιου για το φιλί του Γιώργου Λιάγκα στη Μαρία Αντωνά: "Την προσέχει την φροντίζει, την κάνει ευτυχισμένη"

Γ. Στάσσης: Οι επενδύσεις της ΔΕΗ συμβάλλουν στην ενεργειακή ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης

Μαντζουράνης στα Παραπολιτικά 90,1: Ανάγκη η δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης - Ευπρόσδεκτοι και όσοι έφυγαν με τον Κασσελάκη

Ρόη Αποστολοπούλου: Με εμφάνιση αλα Αντζελίνα Τζολί στο μέγαρο μουσικής στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας

Μήπως είναι υπερβολικές οι φοροαπαλλαγές; - Η ευκαιρία

Ειρήνη Μουρτζούκου: Δεν θέλω να ξαναδώ τη μάνα μου, άνθρωποι "φίδια" κατέθεσαν χωρίς να ξέρουν - Ξεκινάω ψυχανάλυση, θα μου κάνει καλό