Βασίλης Σπανούλης: Η ΕΟΚ ευχαρίστησε για όλα τον «Kill Bill», ο Πιτίνο τον κάλεσε να μείνει στο μπάσκετ

20:30 - 26/06/2021

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαρίστησε τον Βασίλη Σπανούλη για όλα όσα προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ από την στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο τον κάλεσε να μείνει στο άθλημα, αφού οι νεότεροι χρειάζονται τις συμβουλές του. Με μία λιτή, αλλά περιεκτική ανάρτηση, που συνοδεύτηκε από μία ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: Η ΕΟΚ ευχαρίστησε για όλα τον «Kill Bill», ο Πιτίνο τον κάλεσε να μείνει στο μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Χαμάς υπόσχεται να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα απελευθέρωσης των ομήρων

Nasa: Επιστρέφουν νωρίτερα οι «ξεχασμένοι» στο διάστημα αστροναύτες – «Κλείδωσε» η ημερομηνία

Φτερούγες κοτόπουλου cacio e pepe

Οι διαιτητές των ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Καρδίτσα για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ

Γυναικοκτονία στις Σέρρες: «Σκότωσα την γυναίκα μου, το παιδί μου είναι στη φυλακή, δεν περιμένω κάτι» είπε ο δολοφόνος στους αστυνομικούς

Τίνα Μεσσαροπούλου για Αλεξάνδρα Νίκα: «Δεν έγινε μήνυση στον οδηγό της Bentley γιατί ίσως είναι πελάτης του Κωνσταντίνου Αργυρού»