Πιτίνο για Σπανούλη: «Μείνε στο άθλημα θρύλε, οι νέοι θέλουν τις συμβουλές σου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτίνο για Σπανούλη: «Μείνε στο άθλημα θρύλε, οι νέοι θέλουν τις συμβουλές σου»
Έχοντας συνυπάρξει, έστω και για… λίγο στην Εθνική μας ομάδα, ο Ρικ Πιτίνο δεν θα μπορούσε να μην πάρει κι αυτός θέση για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση.
Διαβάστε το στο real.grΠιτίνο για Σπανούλη: “Μείνε στο παιχνίδι θρύλε μου, οι νεαροί χρειάζονται τις συμβουλές σου”
Να μείνει στο μπάσκετ συμβούλεψε ο Ρικ Πιτίνο τον Βασίλη Σπανούλη, μετά από την αποχώρησή του από τα παρκέ. Στην Βικτόρια του Καναδά έμαθε ο Ρικ Πιτίνο την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αποχωρήσει από τη δράση. Ο Αμερικανός ήταν, θεωρητικά τουλάχιστον, ο τελευταίος προπονητής του Kill-Bill, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για […]
The post Πιτίνο για Σπανούλη: “Μείνε στο παιχνίδι θρύλε μου, οι νεαροί χρειάζονται τις συμβουλές σου” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΕΛΛΑΔΑ Πιτίνο για Σπανούλη: «Μείνε στο άθλημα θρύλε, οι νέοι θέλουν τις συμβουλές σου»
ΕΛΛΑΔΑ Πιτίνο για Σπανούλη: «Μείνε στο άθλημα θρύλε, οι νέοι θέλουν τις συμβουλές σου»
26/06/2021
Έχοντας συνυπάρξει, έστω και για… λίγο στην Εθνική μας ομάδα, ο Ρικ Πιτίνο δεν θα μπορούσε να μην πάρει κι αυτός θέση για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση.
Ο Αμερικανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του 39χρονου παλαίμαχου και θρύλου, όπως τον χαρακτήρισε, ζητώντας του παράλληλα να μην αποχωρήσει από τον χώρο του μπάσκετ!
«Μόλις έμαθα ότι ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την απόσυρσή του. Ήταν μόλις οκτώ οι μέρες που περάσαμε μαζί, αλλά η… εργασιομανία του ήταν πηγή έμπνευσης! Μείνε στο άθλημα θρύλε μου, οι νέοι παίκτες χρειάζονται τις συμβο
Διαβάστε το στο filathlos.grΜάντζαρης για Σπανούλη: «Ευλογημένος που ήμουν συμπαίκτης σου»
Μάντζαρης για Σπανούλη: «Ευλογημένος που ήμουν συμπαίκτης σου»
27/06/2021
Ένας από τους παίκτες με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί για οχτώ χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Βασίλη Σπανούλη μέσω ανάρτησής του στο Instagram.
Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Περιστερίου χαρακτήρισε τον εαυτό του «ευλογημένο» που ήταν συμπαίκτης του και που έζησαν μαζί πάρα πολλές μεγάλες στιγμές.
Το μήνυμά του:
«Ευλογημένος από τους λίγους που ήμουν συμπαίκτης μαζί σου και ζήσαμε ό,τι ζήσαμε», έγραψε ο 31χρονος πλέι-μέικερ.
Διαβάστε το στο filathlos.gr