Ματίνα Νικολάου: Μετά το διαζύγιό μου ένιωθα «κατεστραμμένη»

13:24 - 26/06/2021

«Δε μπορούσα να καταλάβω πώς δε μπόρεσα να κρατήσω την οικογένειά μου. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου», εξομολογείται η Ματίνα Νικολάου.«Δε μπορούσα να καταλάβω πώς δε μπόρεσα να κρατήσω την οικογένειά μου. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου», εξομολογείται η Ματίνα Νικολάου, μιλώντας στην εκπομπή της Ερτ, «Μαμά - δες» και τη Ζωή Κρονάκη, για το επίπονο διαζύγιό της και τα αρνητικά συναισθήματα που είχε για μεγάλο διάστημα μετά από αυτόν.  Η Μιλώντας στην εκπομπή «Μαμά…δες» αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και στον γιο της, Παναγιώτη. Η ηθοποιοός εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, λόγω του παιδιού τους. «Είμαι πολύ περήφανη για τον μπαμπά του Παναγιώτη, γιατί στην αρχή τα πράγμ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Νικολάου: «Θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη»

«Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου, είχα πάρα πολύ στεναχώρια και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ»

Διαβάστε το στο in.gr

Ματίνα Νικολάου: «Με θεωρούσα κατεστραμμένη μετά το διαζύγιό μου»

Ματίνα Νικολάου: Η ηθοποιός μίλησε για το πως διαχειρίστηκε το διαζύγιό της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά