Πιτίνο: «Ναι, ζω το όνειρό μου με την Εθνική. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των θεών του Ολύμπου»
11:42 - 26/06/2021
Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του είναι η παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο προολυμπιακό τουρνουά αναφέρει ο Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο Αμερικανός τεχνικός, στη συνέχεια παραδέχεται τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει η αποστολή που έχει αναλάβει, μετά τις απουσίες που υπάρχουν επισημαίνοντας με γλαφυρό […]
Το άρθρο Πιτίνο: «Ναι, ζω το όνειρό μου με την Εθνική. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των θεών του Ολύμπου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτίνο: «Πληρωμή μου ότι κοουτσάρω την Ελλάδα, θα χρειαστούμε τη βοήθεια των θεών του Ολύμπου»
Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του είναι η παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο προολυμπιακό τουρνουά αναφέρει ο Ρικ Πιτίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα».
The post Πιτίνο: «Πληρωμή μου ότι κοουτσάρω την Ελλάδα, θα χρειαστούμε τη βοήθεια των θεών του Ολύμπου» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.gr