Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος

10:12 - 26/06/2021

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η […] The post Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου: Σοκάρει μιλώντας για το ατύχημά της

«Θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και απλά μου στοίχισε έναν γερό τραυματισμό στο χέρι μου είπε η Έρρικα Πρεζεράκου μιλώντας για το ατύχημα που είχε πέρυσι με ταχύπλοο σκάφος

Διαβάστε το στο tanea.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Σοκάρει η περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος- ΒΙΝΤΕΟ

Μίλησε στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με σκάφος

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει όταν περιγράφει τη στιγμή του ατυχήματος

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος – «Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες» (βίντεο)

«Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή», λέει η Έρρικα Πρεζεράκου. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για το ατύχημα που είχε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των περσινών διακοπών της. «Ας πούμε ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου με την περιγραφή της: Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή

Στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μίλησε η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου με την περιγραφή της: Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες τη στιγμή που βγήκα να πάρω αναπνοή

Διαβάστε το στο spoilers

ΒΙΝΤΕΟ - Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος

ΒΙΝΤΕΟ - Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος 26/06/2021 Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για το ατύχημα που είχε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των περσινών διακοπών της. «Ας πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος ώστε να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος», είπε αρχικά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»