Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη: «Αν είχα γυρίσει νωρίτερα σήμερα δεν θα είχα πρόσωπο»

08:26 - 25/06/2021

Τις στιγμές της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη περιέγραψε ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός ΣωμαράκηςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη: «Αν είχα γυρίσει για δευτερόλεπτα να δω τι γίνεται δεν θα είχα πρόσωπο»

Τις στιγμές της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη περιέγραψε ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης. «Αν αυτή η ποσότητα (του καυστικού υγρού) είχε πέσει στο πρόσωπό μου σήμερα δε θα είχα πρόσωπο» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης Ακόμα αποκάλυψε ότι ο 37χρονος είχε και πέρυσι απειλήσει τους […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μονή Πετράκη: «Αν είχα γυρίσει νωρίτερα, σήμερα δεν θα είχα πρόσωπο»

Τις στιγμές της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη περιέγραψε ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σεβαστιανός για επίθεση σε Μονή Πετράκη: «Αν γυρνούσα το κεφάλι μου νωρίτερα δε θα είχα πρόσωπο»

Ο Σεβαστιανός Σωμαράκης περιέγραψε την φρίκη που έζησε στη Μονή Πετράκη, ενώ ανέφερε ότι αν γυρνούσε νωρίτερα το κεφάλι του ίσως το πρόσωπό του να έχει καταστραφεί σήμερα. Ο Σεβαστιανός αποκάλυψε οτι ο 37χρονος είχε και πέρυσι απειλήσει τους αρχιερείς. «Ήρθε όλο το πρώτο κύμα (του καυστικού υγρού) στην πλάτη...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη: «Αν είχα γυρίσει νωρίτερα σήμερα δεν θα είχα πρόσωπο»

Τις στιγμές της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη περιέγραψε ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης

Διαβάστε το στο astrology.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Αν είχα γυρίσει νωρίτερα, θα ήμουν χωρίς πρόσωπο

Συγκλονιστικη η περιγραφή όσων έζησε στην επιθεης με το βιτριόλι, του γραμματέα των Συνοδικών Δικαστηρίων, Σεβαστιανου Σωμαράκη. Οπως περιέγραψε ο ίδιος: με το που πετάχτηκαν οι πρώτες σταγόνες πάνω μου, κάηκα και βγήκα προς την έξοδο για να φωνάξω τον αστυνομικό. Φώναξα μέσα στην αίθουσα μας πετάει καυστικό υγρό, αλλά δεν ξέρω αν το κατάλαβαν οι […] Επίθεση με βιτριόλι: Αν είχα γυρίσει νωρίτερα, θα ήμουν χωρίς πρόσωπο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Μονή Πετράκη: «Αν είχα γυρίσει για δευτερόλεπτα να δω τι γίνεται δεν θα είχα πρόσωπο»

Ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης αποκάλυψε ότι ο 37χρονος είχε και πέρυσι απειλήσει τους αρχιερείς Το άρθρο Μονή Πετράκη: «Αν είχα γυρίσει για δευτερόλεπτα να δω τι γίνεται δεν θα είχα πρόσωπο» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Σεβαστιανός για επίθεση σε Μονή Πετράκη - «Αν γυρνούσα το κεφάλι μου νωρίτερα δε θα είχα πρόσωπο»

Ο Σεβαστιανός Σωμαράκης περιέγραψε την φρίκη που έζησε στη Μονή Πετράκη, ενώ ανέφερε ότι αν γυρνούσε νωρίτερα το κεφάλι του ίσως το πρόσωπό του να έχει καταστραφεί σήμερα. Ο Σεβαστιανός αποκάλυψε οτι ο 37χρονος είχε και πέρυσι απειλήσει τους αρχιερείς. «Ήρθε όλο το πρώτο κύμα (του καυστικού υγρού) στην πλάτη μου, αλλά επειδή φορούσα πολλά ρούχα, τα ράσα και το καλιμαύχι, αυτά αυτόματα έγιναν κουρέλια πάνω μου. Αν είχα γυρίσει για δευτερόλεπτα να δω τι γίνεται και ερχόταν στο πρόσωπό μου δε θα είχα πρόσωπο σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σωμαράκης.  «Μπαίνοντας στην αίθουσα είπα στον αστυνομικό ‘σε παρακαλώ πολύ έχε το νου σου, γιατί ο κατηγορούμενος είναι λίγο ζόρικος’. Μου λέει ‘πάτερ θέλει

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σεβαστιανός για επίθεση με καυστικό υγρό: Αν είχα γυρίσει νωρίτερα, θα ήμουν χωρίς πρόσωπο

«Αν αυτή η ποσότητα του καυστικού υγρού είχε πέσει στο πρόσωπό μου σήμερα δε θα είχα πρόσωπο» τόνισε σήμερα ο γραμματέας των Συνοδικών Δικαστηρίων Σεβαστιανός Σωμαράκης, που έζησε από κοντά την φρίκη στη Μονή Πετράκη.Ο Σεβαστιανός αποκάλυψε οτι ο [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Κρητικός Αρχιμανδρίτης: Αν είχα γυρίσει νωρίτερα, θα ήμουν χωρίς πρόσωπο

"Ο 37χρονος είχε και πέρυσι απειλήσει τους αρχιερείς"

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Έρχονται αλλαγές στην τιμολόγηση ρεύματος – Τι φέρνει από 1η Φεβρουαρίου το νέο διζωνικό σύστημα

Πότε κλαδεύουμε λεμονιές και πορτοκαλιές – Ποια είναι η κατάλληλη εποχή

ΗΠΑ: «Ξύπνησε» πάλι το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη – Είναι ένα από τα πιο ενεργά στον κόσμο

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων: Τι γράφουν σήμερα Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

Super League: Φουντώνει η «μάχη» του τίτλου - Συνεχόμενα τα ντέρμπι μετά τη διακοπή

Τέλη κυκλοφορίας 2025: Δεν θα δοθεί καμία παράταση - Τσουχτερά πρόστιμα από 1η Ιανουαρίου