Μονή Πετράκη: Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός για την ώρα της επίθεσης - «Κάηκαν τα ράσα μου»

23:36 - 24/06/2021

«Κάηκαν τα ράσα μου. Περισσότερο με έκαψε στον τράχηλο, στο λαιμό και στο χέρι το αριστερό» είπε ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός για την επίθεση που δέχθηκαν οι αρχιερείες στη Μονή Πετράκη.Τις στιγμές της επίθεσης από τον 37χρονο ιερέα στη Μονή Πετράκη περιέγραψε ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο ΚΑΤ. «Όταν του ανακοινώθηκε η απόφαση (…) εκείνος εξεμάνη, όχι αμέσως, ήταν ήρεμος, νομίζω εσκεμμένα ήταν ήρεμος και ρώτησε με ήρεμο τρόπο το δικαστήριο εάν η απόφασή τους είχε προκαταληφθεί από τον Σεβασμιώτατο Βεροίας. Αν υπήρξε επικοινωνία με τον Βεροίας και εάν εκείνος επηρέασε την απόφαση του δικαστηρίου» δήλωσε αρχικά ο Γραμματέας του Συνοδ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά