Μίνα Αρναούτη: Έχει ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

20:18 - 24/06/2021

Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι έχει στη κατοχή της ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ.Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στη κάμερα του Mykonos Live Tv και αναφέρθηκε στην καταβολή του ποσού των 11.500 ευρώ στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενώ αποκάλυψε ότι έχει έχει στη κατοχή της και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του αδικοχαμένου καλλιτέχνη. «Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίνα Αρναούτη: Έχω κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Ένα βίντεο όπου ο Παντελής Παντελίδης τραγουδάει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, σε μουσική και στίχους δικούς του, έχει στο κινητό της η Μίνα Αρναούτη. Το αποκάλυψε η ίδια στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απόφαση του δικαστηρίου να καταβάλει αποζημίωση 11.500€ στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Η Μίνα Αρναούτση βρέθηκε στη Μύκονο, μίλησε στην κάμερα του ... Περισσότερα To άρθρο Μίνα Αρναούτη: Έχω κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μίνα Αρναούτη: «Έχω στο κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη»

Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει.

Διαβάστε το στο in.gr

Μίνα Αρναούτη: «Έχω στο κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη»

Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μίνα Αρναούτη: Έχω στο κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην κάμερα του MykonosLiveTV και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη δικαστική διαμάχη που έχει ακόμα με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μίνα Αρναούτη: Έχω στο κινητό μου ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά