Ο Θάνος Καλλίρης “καρφώνει” τη Ναταλία Γερμανού – “Μετά από κάθε βιντεοκλίπ υπήρχε έλεγχος”

12:09 - 12/12/2019

Ο Θάνος Καλλίρης δεν έχει καμία ανάγκη να κρύψει την ηλικία του, καθώς ο χρόνος περνά δίχως να τον αγγίξει. […] The post Ο Θάνος Καλλίρης “καρφώνει” τη Ναταλία Γερμανού – “Μετά από κάθε βιντεοκλίπ υπήρχε έλεγχος” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Θάνος Καλλίρης "καρφώνει" τη Ναταλία Γερμανού - "Μετά από κάθε βιντεοκλίπ υπήρχε έλεγχος" (VIDEO)

Για την ηλικία του αλά και το πέρασμα της Ναταλίας Γερμανού από τη ζωή του μίλησε μεταξύ άλλων ο Θάνος Καλλίρης στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. “Νομίζω ότι απλά ο χρόνος είναι καλός μαζί μου. Μεγαλώνω κι εγώ όπως όλοι. Η ταυτότητα μου λέει συγκεκριμένη ημερομηνία 13/08/1962. Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι έχω κάνει πλαστικές και βάφω τα μαλλιά μου. Δεν θα μπορούσα να έχω βαμμένο μαλλί και να το παίζω νέος. Είναι προτιμότερο να είσαι μεγάλος και να δείχνεις λίγο μικρότερος, από το να προσπαθείς να δείξεις μικρός και όλοι να λένε “τι κάνει”; Είχε έρθει η στιγμή που ένιωθα ότι κλείνει αυτός ο κύκλος, δεν άντεχα άλλο τον ζυγό των Γερμανών και έπρεπε να επαναστατήσω για να βρω την ελευθερία μου.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Θάνος Καλλίρης: Το «καρφί» για τη Ναταλία Γερμανού – «Μετά από κάθε βιντεοκλίπ πέρναγα ανάκριση για το αν…»

Ο Θάνος Καλλίρης δεν έχει καμία ανάγκη να κρύψει την ηλικία του, καθώς ο χρόνος περνά δίχως να τον αγγίξει. Το πέρασμα που έκανε η Ναταλία Γερμανού από τη ζωή του, όμως, ήταν ένας ζυγός για εκείνον, όπως ο ίδιος λέει στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. “Νομίζω ότι απλά ο χρόνος είναι καλός μαζί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Θάνος Καλλίρης για τη Ναταλία Γερμανού: Μετά από κάθε βιντεοκλίπ υπήρχε ανάκριση

Ο Θάνος Καλλίρης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό όπου μίλησε για την ηλικία του αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση πάνω του, για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και την ανάκριση που περνούσε μετά από κάθε βίντεο κλιπ για το αν φιλήθηκε με την εκάστοτε  πρωταγωνίστρια. Ε Επίσης εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός ότι το τραγούδι του «Η αγάπη στο τέλος κερδίζει» ενώ παίχτηκε στα ραδιόφωνα της επαρχίας, τα αντίστοιχα αθηναϊκά το σνόμπαραν. "Είχε έρθει η στιγμή που ένιωθα ότι κλείνει αυτός ο κύκλος, δεν άντεχα άλλο τον ζυγό των Γερμανών...

Διαβάστε το στο entertv.gr

Καλλίρης για Γερμανού: "Μετά από κάθε βιντεοκλίπ υπήρχε έλεγχος" (video)

"Είχε έρθει η στιγμή που ένιωθα ότι κλείνει αυτός ο κύκλος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε