Ζακύνθου Διονύσιος: 'Είδα τα ράσα και τα παπούτσια μου να λιώνουν'

16:18 - 24/06/2021

Συγκλονίζει η περιγραφή του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιου, για την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκαν οι συμμετέχοντες στο Συνοδικό Δικαστήριο, στη Μονή Πετράκη. Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, ήταν ένας από τους έξι αρχιερείς του Συνοδικού Δικαστηρίου που εξέταζε την υπόθεση καθαίρεσης του Ιερέα από τη Βέροια. «Είδα τα ράσα μου και τα παπούτσια μου να λιώνουν» αφηγείται ο Μητροπολίτης με ραγισμένη φωνή, περιγράφοντας τη στιγμή που ο Ιερέας άρχισε να τους «ραντίζει» με το καυστικό υγρό. Ο κ. Διονύσιος κλαίγοντας ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του και τους καθησυχάζει. {youtube}RlWUwm4Ow2U{/youtube} {loadposition adsense}

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζακύνθου Διονύσιος: “Είδα τα ράσα και τα παπούτσια μου να λιώνουν” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ: Συγκλονίζει η περιγραφή του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιου, για την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκαν οι συμμετέχοντες στο Συνοδικό Δικαστήριο, στη Μονή Πετράκη. Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, ήταν ένας από τους έξι αρχιερείς του Συνοδικού Δικαστηρίου που εξέταζε την υπόθεση καθαίρεσης του Ιερέα από τη Βέροια. «Είδα τα ράσα μου και τα παπούτσια […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Ζακύνθου Διονύσιος: ”Είδα τα ράσα και τα παπούτσια μου να λιώνουν”

Συγκλονίζει η περιγραφή του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιου, για την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκαν οι συμμετέχοντες στο Συνοδικό Δικαστήριο, στη Μονή Πετράκη. Το άρθρο Ζακύνθου Διονύσιος: ”Είδα τα ράσα και τα παπούτσια μου να λιώνουν” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)