Γιάννης Σπαλιάρας: Απίστευτη αντίδραση σε ερώτηση για τον Αλέξη Παππά

12:34 - 24/06/2021

Στο Ευτυχείτε μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για το Survivor, μιας και συμμετείχε σε έναν από τους πιο επιτυχημένους κύκλους. Ωστόσο […] The post Γιάννης Σπαλιάρας: Απίστευτη αντίδραση σε ερώτηση για τον Αλέξη Παππά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: Η αντίδρασή του όταν ακούει το όνομα του Αλέξη Παππά

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έγινε καπνός» όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Παππά

Για το Survivor έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Ευτυχείτε αλλά όταν η κουβέντα έφτασε στον Αλέξη Παππά, εξαφανίστηκε. «Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το All Star Survivor αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς για να υπάρξει κάτι τέτοιο, αφού ακόμα τρέχει το ριάλιτι. Είμαι ανοιχτός σε μια συνεργασία. Και στην δική μας επιστροφή είχε γίνει ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Σπαλιάρας: «Έγινε καπνός» όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Παππά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Σπαλιάρας: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν ακούει το όνομα του Αλέξη Παππά

Δεν φάνηκε να τον συμπαθεί και πολύ Δηλώσεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σχετικά με το Survivor, μιας και συμμετείχε σε έναν από τους πιο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Σπαλιάρας: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν ακούει το όνομα του Αλέξη Παππά

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Σπαλιάρας - Η απίστευτη αντίδραση σε ερώτηση για τον Αλέξη Παππά

"Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το All Star Survivor"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»