Όταν ο άντρας της Κοντού την απάτησε με τη Βουγιουκλάκη

11:13 - 12/12/2019

ΕΛΛAΔΑ  Και οι δυο τους υπήρξαν επιτυχημένες και περιζήτητες. Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού οι οποίες είχαν συνεργαστεί μάλιστα. Ωστόσο, στα προσωπικά τους φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν όσο ρόδινα φαίνονταν. Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην σύζυγο της Μάρως Κοντού να την έχει απατήσει με την Αλίκη. Φήμες που όλο φούντωναν και που καμιά πλευρά δεν επιβεβαίωνε. Μέχρι που τη Μάρω Κοντού και αφού είχαν περάσει πολλά χρόνια από τον θάνατο της εθνικής σταρ, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της την «ατασθαλία» του συζύγου της με τη Βουγιουκλάκη, τονίζοντας ωστόσο ότι ο γάμος του είχε ήδη «πεθάνει» οπότε ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο. Σημειώνεται ότι η Μάρω Κοντού

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ο άντρας μου με είχε απατήσει με τη Βουγιουκλάκη»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ο άντρας μου με είχε απατήσει με τη Βουγιουκλάκη

Και οι δυο τους υπήρξαν επιτυχημένες και περιζήτητες. Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού οι οποίες είχαν συνεργαστεί μάλιστα. Ωστόσο, στα προσωπικά τους φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν όσο ρόδινα φαίνονταν.Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην σύζυγο της

Διαβάστε το στο madata.gr

«Ο άντρας μου με είχε απατήσει με τη Βουγιουκλάκη» (EIKONA)

Και οι δυο τους υπήρξαν επιτυχημένες και περιζήτητες. Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού οι οποίες είχαν συνεργαστεί μάλιστα. Ωστόσο, στα προσωπικά τους φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν όσο ρόδινα φαίνονταν. Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην σύζυγο της Μάρως Κοντού να την έχει απατήσει με την Αλίκη. […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)