«Μαζεύει» ο Ζάεφ το tweet για την «ομάδα της Μακεδονίας»

16:14 - 23/06/2021

Ο Ζόραν Ζάεφ προσπάθησε να «μαζέψει» το tweet που έκανε για την «ομάδα της Μακεδονίας» και τόνισε πως δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος για να αναβληθεί η κύρωση των μνημονίων συνεργασίας με την Ελλάδα.Για το tweet που έκανε πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Βόρεια Μακεδονία, με το οποίο έκανε λόγο για ομάδα της Μακεδονίας, ρωτήθηκε ο Ζόραν Ζάεφ. Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας απάντησε στο πλαίσιο δηλώσεών του στο 1ο Διαδικτυακό Οικονομικό Φόρουμ των Σκοπίων με θέμα «Μία νέα εποχή: Θέτοντας τα θεμέλεια για σταθερότητα και ευημερία στη Βόρεια Μακεδονία» και στην ουσία προσπάθησε να το… μαζέψει. {https://twitter.com/Zoran_Zaev/status/140701181

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Συγγνώμη, λάθος» από τον Ζάεφ για το tweet με την «ποδοσφαιρική ομάδα της Μακεδονίας»

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, αναφέρθηκε στην ανάρτησή του στο Twitter, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζάεφ: Λάθος το tweet για εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της «Μακεδονίας»

«Είμαι ο πρώτος που σέβεται και εφαρμόζει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όμως, μερικές φορές γίνονται και λάθη. Είμαι 46 ετών και  είναι φυσιολογικό, κάτι που επαναλαμβάνεις τόσα χρόνια να σου...ξεφύγει και στο γράψιμο» δήλωσε σήμερα ο Ζ. Ζάεφ, ανασκευάζοντας την προχτεσινή του ανάρτηση για το Euro 2020 που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αθήνα

Διαβάστε το στο in.gr

«Είμαι ο πρώτος που σέβεται και εφαρμόζει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όμως, μερικές φορές γίνονται και λάθη. Είμαι 46 ετών και  είναι φυσιολογικό, κάτι που επαναλαμβάνεις τόσα χρόνια να σου…ξεφύγει και στο γράψιμο» δήλωσε σήμερα ο Ζ. Ζάεφ, ανασκευάζοντας την προχτεσινή του ανάρτηση για το Euro 2020 που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αθήνα

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Είμαι ο πρώτος που σέβεται και εφαρμόζει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Όμως, μερικές φορές γίνονται και λάθη. Είμαι 46 ετών και  είναι φυσιολογικό, κάτι που επαναλαμβάνεις τόσα χρόνια να σου…ξεφύγει και στο γράψιμο» δήλωσε σήμερα ο Ζ. Ζάεφ, ανασκευάζοντας την προχτεσινή του ανάρτηση για το Euro 2020 που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αθήνα

Διαβάστε το στο tovima

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Tα «μαζεύει» ο Ζάεφ για το tweet με την «ομάδα της Μακεδονίας»

Ο Ζόραν Ζάεφ προσπάθησε να «μαζέψει» το tweet που έκανε για την «ομάδα της Μακεδονίας» και τόνισε πως δεν είναι... The post Tα «μαζεύει» ο Ζάεφ για το tweet με την «ομάδα της Μακεδονίας» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά