Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Δε περνάω καλά, είμαι σε οριακή κατάσταση”
14:24 - 23/06/2021
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it”. H ηθοποιός
To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Δε περνάω καλά, είμαι σε οριακή κατάσταση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μιλάμε για γυναικοκτονίες, είμαι σε οριακό κομμάτι
«Δε μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό, δε περνάω πολύ καλά με όλο αυτό»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΠηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μιλάμε για γυναικοκτονίες, είμαι σε οριακό κομμάτι»
Καλεσμένη στο “Love it” ήταν σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κόψιμο της εκπομπής “The […]
The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μιλάμε για γυναικοκτονίες, είμαι σε οριακό κομμάτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grLove It: Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε περνάω καλά, είμαι σε οριακή κατάσταση»
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, love it, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής…
Διαβάστε το στο queen.grLove It: Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε περνάω καλά, είμαι σε οριακή κατάσταση»
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, love it, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Νυφικό κρεβάτι» και μίλησε για όλα στην Ιωάννα…
Διαβάστε το στο astrology.grLove It: Ξέσπασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε περνάω καλά, είμαι σε οριακή κατάσταση»
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, love it, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Νυφικό κρεβάτι» και μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου!
Διαβάστε το στο mothersblog.grΠηνελόπη Αναστασοπούλου για Γλυκά Νερά: «Μιλάμε για γυναικοκτονία, είμαι σε οριακό κομμάτι»
Καλεσμένη στο “Love it” ήταν σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κόψιμο της εκπομπής “The Booth”, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και γενικά για το νομικό σύστημα. «Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δε πιστεύω ότι το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η Αναστασοπούλου: Δε περνάω πολύ καλά, είμαι σε οριακό κομμάτι
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Love it» το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και η ίδια...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Αναστασοπούλου: Δε περνάω πολύ καλά, είμαι σε οριακό κομμάτι
Διαβάστε το στο spoilersΠηνελόπη Αναστασοπούλου: "Δε περνάω καλά, είμαι σε οριακή κατάσταση"
"Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr