Πρίτι Γιέντε: Με κακομεταχειρίστηκαν σε γαλλικό αεροδρόμιο λόγω του χρώματός μου - Η αστυνομική βία είναι αληθινή

23:56 - 22/06/2021

«Με έγδυσαν και με έψαξαν σαν να ήμουν εγκληματίας και με έβαλαν σε ένα κελί» - Η Νοτιοαφρικανή σοπράνο γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1985 σε μια κωμόπολη, 300 χιλιόμετρα από το Γιοχάνεσμπουργκ και η καριέρα της στο λυρικό τραγούδι εκτοξεύτηκε πριν από περίπου μία δεκαετία - Έχει τραγουδήσει στη Βιέννη, το Βερολίνο, το Λος Άντζελες, το Αμβούργο και το Παρίσι

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρίτι Γιέντε: Με κακομεταχειρίστηκαν σε γαλλικό αεροδρόμιο λόγω του χρώματός μου

Η Νοτιοαφρικανή σοπράνο Πρίτι Γιέντε υποστήριξε εχθές, με αναρτήσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, ότι η γαλλική αστυνομία...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Champions League: Σαρωτική Άρσεναλ στη Λισαβόνα 5-1 τη Σπόρτινγκ, απίστευτο κάζο για Σίτι 3-3 από 3-0– Δείτε τα γκολ

Ρούλα Ρέβη: Έκλεισε τα 51 - Μεγαλώστε άφοβα, γράφει

Επεισόδια στο Μιλάνο μετά τον θάνατο 19χρονου μετανάστη σε αστυνομική καταδίωξη

Φον ντερ Λάιεν: Ενθαρρυντικά νέα η κατάπαυση του πυρός Ισραήλ - Χεζμπολάχ

Πρόταση από την κυβέρνηση Μπάιντεν για δωρεάν σκευάσματα αδυνατίσματος για παχύσαρκους με χαμηλό εισόδημα

Μασίν Γκαν Κέλι: Η ανάρτησή του για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Φοξ - Είμαι έτοιμος να ξαναγίνω μπαμπάς, έγραψε