Μπέτυ Λιβανού: «Η ομορφιά μου άνοιξε κάποιες πόρτες»

18:59 - 22/06/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέτυ Λιβανού στην κάμερα του Pop Up και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. […] The post Μπέτυ Λιβανού: «Η ομορφιά μου άνοιξε κάποιες πόρτες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέτυ Λιβανού: Η ομορφιά μου άνοιξε κάποιες πόρτες

Στην ομορφιά που τη συνόδευσε από την αρχή της καριέρας της στον χώρο της υποκριτικής και η οποία, όπως η ίδια είπε, της άνοιξε πόρτες, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής Pop Up, η αγαπημένη ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού. «Βέβαια και με βοήθησε η ομορφιά. Όλοι έλεγαν ότι ήμουν ένα πολύ ωραίο κορίτσι! Αυτό μου […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπέτυ Λιβανού: Η ομορφιά μου άνοιξε κάποιες πόρτες

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέτυ Λιβανού στην κάμερα του Pop Up. Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Ιστορία χωρίς όνομα»... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μπέτυ Λιβανού: Η ομορφιά μου άνοιξε κάποιες πόρτες

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»