Πιτίνο για Σπανούλη: «Έχω μια τεράστια τρύπα στην καρδιά μου»

17:56 - 22/06/2021

Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το Προολυμπιακό τουρνουά τοποθετήθηκε ο Ρικ Πιτίνο με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα ο Αμερικάνος ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε με ανάρτηση του:…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτίνο για την απώλεια Σπανούλη: “Εχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά”

Ένα τεράστιο κενό στην καρδιά αισθάνεται ο Ρικ Πιτίνο, όπως έγραψε στο Twitter, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σπανούλης στη γάμπα δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, […] The post Πιτίνο για την απώλεια Σπανούλη: “Εχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΠΑΕ ΑΕΚ για Γιόχανσον: «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» (ΦΩΤΟ)

Στο άκουσμα του «τέλους» της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να μην στείλει μήνυμα… αγάπης στον Σουηδό πρώην παίκτη της. Πρόωρο τέλος στην καριέρα του, όπως όλα δείχνουν θα βάλει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, καθώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς, μετρώντας τρεις φορές ρήξη χιαστών και στα δυο γόνατα μέχρι […] The post ΠΑΕ ΑΕΚ για Γιόχανσον: «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πιτίνο για την απώλεια του Σπανούλη: “Έχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου” (pic)

????????????Ένα τεράστιο κενό στην καρδιά αισθάνεται ο Ρικ Πιτίνο, όπως έγραψε στο Twitter, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Continue reading Πιτίνο για την απώλεια του Σπανούλη: “Έχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου” (pic) at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά