Πιτίνο για Σπανούλη: «Έχω μια τεράστια τρύπα στην καρδιά μου»
17:56 - 22/06/2021
Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το Προολυμπιακό τουρνουά τοποθετήθηκε ο Ρικ Πιτίνο με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα ο Αμερικάνος ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε με ανάρτηση του:…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτίνο για την απώλεια Σπανούλη: “Εχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά”
Ένα τεράστιο κενό στην καρδιά αισθάνεται ο Ρικ Πιτίνο, όπως έγραψε στο Twitter, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σπανούλης στη γάμπα δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, […]
The post Πιτίνο για την απώλεια Σπανούλη: “Εχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠΑΕ ΑΕΚ για Γιόχανσον: «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» (ΦΩΤΟ)
Στο άκουσμα του «τέλους» της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να μην στείλει μήνυμα… αγάπης στον Σουηδό πρώην παίκτη της. Πρόωρο τέλος στην καριέρα του, όπως όλα δείχνουν θα βάλει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, καθώς τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς, μετρώντας τρεις φορές ρήξη χιαστών και στα δυο γόνατα μέχρι […]
The post ΠΑΕ ΑΕΚ για Γιόχανσον: «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΠιτίνο για την απώλεια του Σπανούλη: “Έχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου” (pic)
????????????Ένα τεράστιο κενό στην καρδιά αισθάνεται ο Ρικ Πιτίνο, όπως έγραψε στο Twitter, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ηγηθεί της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.
Continue reading Πιτίνο για την απώλεια του Σπανούλη: “Έχω ένα τεράστιο κενό στην καρδιά μου” (pic) at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com