Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλος ο Πλάτανος σε αναβρασμό για το μεγάλο γεγονός

17:26 - 22/06/2021

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τρίτη 22 Ιουνίου – Eπεισόδιο 166ο: Όλος ο Πλάτανος είναι σε αναβρασμό για το μεγάλο γεγονός! Τους γάμους […] The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλος ο Πλάτανος σε αναβρασμό για το μεγάλο γεγονός appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ένα απρόσμενο γεγονός ταράζει το χωριό

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο γάμος της Καλλιόπης μπορεί καλύτερα να περιγραφεί με τη λέξη «φιάσκο», καθώς η εμφάνιση του Βαγγέλα έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους καλεσμένους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός, ενώ η Καλλιόπη νιώθει ότι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής της επισκιάστηκε από την… ανάσταση του Βαγγέλα και αντί για κουφέτα καταπίνει υπογλώσσια! Οι ερωτήσεις από τους Πλατανιώτες στον Βαγγέλα για τα πώς και τα γιατί πέφτουν βροχή, ενώ ο συμπαθής παππούλης είναι πανευτυχής, που επιτέλους, μπορεί ν’ απολαμβάνει στιγμές με τα εγγόνια του αλλά και με όλο το χωριό. Έκλεψ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Πατέρας ξανά ο Γιώργος Πατούλης – Γέννησε η σύζυγός του Νάνσυ Κοιλού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με ρώτησε αν έκλεισα στον Alpha και της είπα ότι προς τα εκεί πάμε, όλα καλά»

Γιώργος Πατούλης: «Το μωρό ήταν αρκετά μεγάλο και δεν ήθελε να βγει φυσιολογικά»

Ανθή Βούλγαρη: Συγκινημένη στην τελευταία της εμφάνιση στην «Κοινωνία Ώρα Mega» λίγο πριν γεννήσει – Όσα είπε στον αέρα

Τηλεθέαση: Κρατάει την κορυφή η Φαίη Σκορδά στο δυναμικό

Μαρία Καρλάκη: «Από τότε που έγινα μαμά, οι άντρες με φλερτάρουν πιο πολύ»