Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τους μελλόνυμφους

15:18 - 22/06/2021

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», το χωριό είναι σε αναβρασμό για το μεγάλο γεγονός! Τους γάμους των δύο γεροντοπαλίκαρων, Μένιου και Χαραλάμπη. Την ίδια ώρα, οι υποψίες της Χρύσας για τον ύπουλο ρόλο της παπαδιάς μπλέκουν τον Θοδωρή και τον Τζώρτζη σ’ ένα σχέδιο για να την αποκαλύψουν. Θα τα καταφέρουν ή για ακόμα μια φορά η πανούργα παπαδιά θα ξεγλιστρήσει; Όλα μοιάζει να πηγαίνουν ρολόι για τον γάμο, όταν η Βάρβαρα χάνει τις βέρες. Ο Παναγής αποφασίζει να δείξει ωριμότητα και ανωτερότητα και βοηθάει τον Νικόλα στο έργο του. Δυστυχώς, όμως, ο Παναγής δείχνει ανωτερότητα και στο θέμα της Κατερίνας και ενημερώνει τ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο : Όλος ο κόσμος ετοιμάζεται για τον διπλό γάμο στο χωριό

Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουνίου 2021 17:40 Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε μέχρι και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, στις 20:00.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χαιρέτα μου τον Πλάτανο : Όλος ο κόσμος ετοιμάζεται για τον διπλό γάμο στο χωριό

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά