Αναστάσης Ροϊλός: «Τρώω αρκετή παντόφλα από την σύντροφό μου για αυτό το θέμα»
09:56 - 22/06/2021
Ο Αναστάσης Ροϊλός παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και μίλησε για τον λόγο που επιλέγει συγκεκριμένο ντύσιμο αλλά και την «παντόφλα» […]
The post Αναστάσης Ροϊλός: «Τρώω αρκετή παντόφλα από την σύντροφό μου για αυτό το θέμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αναστάσης Ροϊλός: Ο λόγος που “τρώει παντόφλα” από την σύντροφό του
Δηλώσεις παραχώρησε ο Αναστάσης Ροϊλός στις κάμερες κι αποκάλυψε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο που είναι κι ο λόγος που τρώει παντόφλα, όπως ανέφερε. «Συνήθως επειδή έχω ένα θέμα με το ντύσιμο, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχω πολλά ίδια outfiit, πολλά μαύρα μπλουζάκια και παντελόνια και φορώ αυτά και ξέρω τι ακριβώς θα βάλω. Συνήθως ναι. Έχει τύχει ... Περισσότερα
To άρθρο Αναστάσης Ροϊλός: Ο λόγος που “τρώει παντόφλα” από την σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑναστάσης Ροϊλός: Ο λόγος που… τρώει παντόφλα από την σύντροφό του
Στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε δηλώσεις ο Αναστάσης Ροϊλός και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το ντύσιμο του στο οποίο κυριαρχεί το μαύρο χρώμα. Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» των «Άγριων Μελισσών» υπογράμμισε με μεγάλη δόση χιούμορ πως εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητας στο ντύσιμο του, «τρώει παντόφλα» από την σύντροφό του. «Συνήθως επειδή έχω ένα θέμα με το ντύσιμο, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος «τρώει» παντόφλα από την σύντροφό του και δεν φαντάζεσαι το λόγο
Άγριες Μέλισσες: Απίστευτη δήλωση από τον τηλεοπτικό Νικηφόρο για την σύντροφό του, Εριέττα Μανούρη.
Διαβάστε το στο queen.gr