Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα»

13:22 - 21/06/2021

Στον καναπέ του Πάμε Δανάη κάθισε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και μίλησε για το ελληνικό #Me Too, που ξέσπασε και στον […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα»

«Ευτυχώς είχα τις αξίες από την οικογένειά μου και με συναντά το ρητό του Καζαντζάκη αγάπα τον άνθρωπο, να μην διαχωρίζω τίποτα στη ζωή μου και να σέβομαι τους ανθρώπους για αυτό που είναι. Στην Αγγλία δέχθηκα πολλές φορές κριτική για το από που είσαι εσύ. Ήμουν τυχερός γιατί συναναστράφηκα με ανθρώπους που είχαμε τις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τις καταγγελίες: “Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα”

Για το κίνημα #MeToo που ξέσπασε στο θέατρο και τα θεατρικά του σχέδια μίλησε ο Πυγμαλίων To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τις καταγγελίες: “Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για #MeToo: Με ενόχλησε η ερώτηση «γιατί μίλησαν τώρα»

Στον καναπέ του Πάμε Δανάη κάθισε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και μίλησε για το ελληνικό #Me Too. «Ευτυχώς είχα τις αξίες από την οικογένειά μου και με συναντά το ρητό του […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ξεσπά ο Δαδακαρίδης – Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα

“Ευτυχώς είχα τις αξίες από την οικογένειά μου και με συναντά το ρητό του Καζαντζάκη αγάπα τον άνθρωπο, να μην διαχωρίζω τίποτα στη ζωή μου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά ο Δαδακαρίδης – Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»