Γιώργος Πολυχρονίου: «Το τόλμησα πρώτη φορά μετά το διαζύγιό μου με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου»
10:16 - 21/06/2021
Στην κάμερα του Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου κι αναφέρθηκε στις γνωριμίες που έχει κάνει […]
The post Γιώργος Πολυχρονίου: «Το τόλμησα πρώτη φορά μετά το διαζύγιό μου με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Πολυχρονίου: Ραντεβού με μεγαλύτερη του μετά το διαζύγιό με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου
«Είναι τρομερό, δέχομαι αιτήματα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολλές γυναίκες, που είναι άνω των 50» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πολυχρονίου
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Πολυχρονίου: Ραντεβού με μεγαλύτερη του μετά το διαζύγιό με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου
«Είναι τρομερό, δέχομαι αιτήματα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολλές γυναίκες, που είναι άνω των 50» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πολυχρονίου
Διαβάστε το στο tanea.grΓιώργος Πολυχρονίου: «Το τόλμησα πρώτη φορά μετά το διαζύγιό μου με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου» (video)
"Δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, που έχω βγει, γιατί κρύβουν και χρόνια. Σε ξεγελούν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr