Συγκλονίζει ο Αιτωλοακαρνάνας ιερέας που έχασε την 14χρονη κορούλα του- Καταγγέλλει ιατρικό λάθος (video)

13:46 - 20/06/2021

Ανείπωτη τραγωδία δυστυχώς εκτυλίχθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης, όπου και ο ιερέας Βησσαρίων Καντούνης, καταγόμενος από την Κατούνα, έχασε την 14χρονη κόρη του από Ιατρικό λάθος όπως ο ίδιος καταγγέλλει. Από τους πιο αγαπητούς Iερείς στην περιοχή, ο π. Καντούνης υπήρξε για διάστημα περί τα τρία έτη εφημέριος στη Στάνου Αμφιλοχίας. Το τελευταίο διάστημα το ποίμνιό …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ιερέας: Έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος (Εικόνες)

Η κόρη του υπεβλήθη σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ιερέας που έχασε την 14χρονη κόρη του – Καταγγέλλει ιατρικό λάθος

«Αντί να είμαι στην Εκκλησιά μου, της Πεντηκοστής, θρηνώ στο σπίτι μου το παιδί μου»

Διαβάστε το στο in.gr

Συγκλονίζει ιερέας που έχασε την 14χρονη κόρη του

«Αντί να είμαι στην Εκκλησιά μου, της Πεντηκοστής, θρηνώ στο σπίτι μου το παιδί μου»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ραγίζει καρδιές ο ιερέας που έχασε την 14χρονη κόρη του: «Ήθελε να αδυνατίσει για να γλιτώσει το bullying»

Η μικρή υπεβλήθη σε εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου και δύο μέρες μετά έφυγε από τη ζωή – Ο πατέρας της καταγγέλλει ιατρικό λάθος.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει ο ιερέας που έχασε την 14χρονη κορούλα του- Καταγγέλλει ιατρικό λάθος

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θεσσαλονίκη: Ιερέας καταγγέλλει ότι έχασε την 14χρόνη κόρη του από ιατρικό λάθος

Μία ανείπωτη τραγωδία ξετυλίγει δυστυχώς το κουβάρι της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, Iερέας έχασε την 14χρονη κόρη του από ιατρικό λάθος όπως ο ίδιος καταγγέλλει. Σύμφωνα με το politispress, ο ιερέας Βησσαρίων Καντούνης έχασε την ανήλικη κόρη του από ιατρικό λάθος, μετά από χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας... The post Θεσσαλονίκη: Ιερέας καταγγέλλει ότι έχασε την 14χρόνη κόρη του από ιατρικό λάθος appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει ο ιερέας που καταγγέλλει ότι έχασε την 14χρόνη κόρη του από ιατρικό λάθος

Ο πατήρ Βησσαρίων Καντούνης καταγγέλλει στον λογαριασμό του στο facebook, πως η 14χρονή κόρη του κατέληξε ύστερα από ιατρικό λάθος. Το άρθρο Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζει ο ιερέας που καταγγέλλει ότι έχασε την 14χρόνη κόρη του από ιατρικό λάθος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει ο ιερέας που έχασε την 14χρονη κορούλα του- Καταγγέλλει ιατρικό λάθος

«Αντί να είμαι στην Εκκλησιά μου, της Πεντηκοστής, θρηνώ στο σπίτι μου το παιδί μου». Το άρθρο Δυτική Ελλάδα: Συγκλονίζει ο ιερέας που έχασε την 14χρονη κορούλα του- Καταγγέλλει ιατρικό λάθος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Θεσσαλονίκη: Ιερέας καταγγέλλει ότι έχασε την 14χρόνη κόρη του από ιατρικό λάθος

Σύμφωνα πάντα με τον ιερέα, η κόρη του είχε αφόρητους πόνους...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ιερέας που έχασε την 14χρονη κόρη του - Καταγγέλλει ιατρικό λάθος

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»