Πιτίνο: «Ζούμε με το νόμο του Μέρφι, μέχρι και εγώ έπαθα θλάση!»
22:50 - 19/06/2021
Πιτίνο: «Ζούμε με το νόμο του Μέρφι, μέχρι και εγώ έπαθα θλάση!»
19/06/2021
Ο Ρικ Πιτίνο έδωσε για ακόμα μια φορά ατάκες, καθώς στάθηκε στο νόμο του Μέρφι, όσον αφορά τις ατυχίες της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Επίσης εξήγησε γιατί είναι εντυπωσιασμένος με τον Σλούκα και αναφέρθηκε στον Κώστα Αντετοκούνμπο.
Αρχικά είπε: «Χθες είχαμε μια καλή επιθετική νίκη, σήμερα ήταν μια σπουδαία νίκη γιατί τίποτα δεν μας πήγαινε καλά. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε κάποια στιγμή 1/17 τρίποντα και σε αυτές τις περιπτώσεις οι ομάδες αποθαρρύνονται και δεν παίζουν σκληρά. Τα παιδιά, όμως, δεν το έβαλαν κάτω, δεν κατέβασαν το κεφάλι, έδειξαν χαρακτήρα έπαιξαν ακόμη πιο δυν
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πιτίνο: «Όλα στραβά, μέχρι κι εγώ έπαθα θλάση στον γλουτό»
Ο Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσίασε η Εθνική Ελλάδας στο αμυντικό κομμάτι μετά τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο για το Τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η “γαλανόλευκη”, τονίζοντας ότι μέχρι κι αυτός έπαθε θλάση στον γλουτό. «Χθες είχαμε μια καλή επιθετική νίκη, σήμερα ... Περισσότερα
To άρθρο Πιτίνο: «Όλα στραβά, μέχρι κι εγώ έπαθα θλάση στον γλουτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠιτίνο: «Ζούμε με το νόμο του Μέρφι εδώ και τρεις εβδομάδες»
Στον χαρακτήρα των παικτών της Εθνικής απέδωσε ο Ρικ Πιτίνο τη φιλική νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο.
The post Πιτίνο: «Ζούμε με το νόμο του Μέρφι εδώ και τρεις εβδομάδες» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΠιτίνο: «Ζούμε με το νόμο του Μέρφι εδώ και τρεις εβδομάδες»
Ο Ρικ Πιτίνο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο που παρουσίασε η Εθνική ομάδα στο αμυντικό κομμάτι μετά τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο για το Τουρνουά «Ακρόπολις». Αρχικά ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε: «Χθες είχαμε μια καλή επιθετική νίκη, σήμερα ήταν μια σπουδαία νίκη γιατί τίποτα δεν μας πήγαινε καλά. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε κάποια...
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΠιτίνο: «Ζούμε με τον νόμο του Μέρφι εδώ και τρεις εβδομάδες, ευτυχώς δε χρειάζεται να παίξω»
Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Ρικ Πιτίνο χαρακτήρισε ως «σπουδαία νίκη» τη σημερινή επί του Πουέρτο Ρίκο για την 2η ημέρα του Τουρνουά «Ακρόπολις». Στοιχειοθετώντας την άποψή του στο οτι…
Διαβάστε το στο politik.gr